Nyílászárók kis-, és nagykereskedelme

Nyílászáró forgalmazó

Telefon: +36204186035

E-mail: mercuriuscenter15@gmail.com

Bemutatkozás

Szeretné lakását komfortosabbá tenni, és csökkenti fűtésköltségét? Beltéri ajtó készletkisöprés! 5-10% kedvezmény a 2021-es árakhoz képest február 15-ig! Részletekért kattintson a gombra! Mindezek mellett 5 munkanapon beül beépítjük a nálunk megrendelt redőnyét!
Ingyenes helyszíni felmérés:
Baján, illetve vonzáskörzetében, szakértő kollégáink az előre egyeztetett időpontban ellátogatnak a felmérés helyszínére, és Önnel minden részletről egyeztetve készítik a felmérést az árajánlathoz a legmodernebb eszközeinkkel.
Árajánlat készítés:
A felmérés alapján egy irodai munkatársunk elkészíti az átlátható, egyértelmű, és pontos árajánlatát. Az árajánlatot e-mailben küldjük el, így Ön is meg tudja tekinteni egy PDF fájlban, hogy hogyan fognak kinézni a nyílászárók, milyen méretűek lesznek, és mennyibe fognak kerülni.
Nyílászáró csere:
Büszkék vagyunk beépítő csapatunk pontosságára, precizitására, és gyorsaságára. A beépítés ideje alatt-, majd utána is ügyelünk a tisztaságra, hogy Önnek ne kelljen bosszankodnia egy levert vázán, egy koszos padlón, vagy egy összepiszkolt (előtte frissen festett) falon.
Egyéb kiegészítők:
Legyen szó zsalugáterről, spalettáról, redőnyről, mobil-, vagy fix szúnyoghálóról, minden igényt kielégítünk, ha nyílászárókról van szó.
Kőműves munka, szigetelés:
2019 óta lakó-, és családi házak teljes körű szigetelését is vállaljuk.
Építkezés előkészítés:
2021 óta építkezések előtti kertrendezést, bontást, előkészítést vállalunk!
Hívjon minket a +36 (79) 428 860-as telefonszámon éri el cégünket nyitvatartási időben.